Inventiviteit en technische knowhow zijn de succesfactoren van ons bedrijf

Ons familiebedrijf kan met trots terugblikken op meer dan 100 jaar succesvolle bedrijfsgeschiedenis.

In 1909 begint onze geschiedenis met Alfred Lübbers en zijn firma "Lübbers Käsereimaschinen", welke hij in Bad Langensalza, Duitsland , heeft opgericht.  In de decennia die volgden,  bleef het bedrijf zich ontwikkelen en produceerde rvs machines en apparaten voor de voedingsmiddelen industrie, voor haar eerste internationale klanten. Sinds 1992 hebben wij ons gespecialiseerd in de indamp- en sproeidroog technologie, als Lübbers Anlagen-und Umwelttechnik GmbH met het ontwerp en de productie van installaties, nog altijd van uit het historische Bad Langensalza.  Sinds 2013 worden wij in Nederland door een deskundig team op onze vestiging, Lübbers Friesland BV in Ochten vertegenwoordigd.

Na drie generaties succesvol produceren, zijn we nu een van 's werelds meest gevraagde leveranciers van complexe en technisch geavanceerde installaties voor indampen en sproeidrogen.

Tradition

Bedrijfshistorie

In 2009 heeft ons bedrijf zijn 100-jarig jubileum gevierd. Ter gelegenheid daarvan hebben wij onze rijke geschiedenis samengevat in een speciale brochure.

Lees hier meer (in het Engels)!