Wij bieden onze klanten individuele, toekomstgerichte en technisch perfecte producten en oplossingen

EHEDG Logo


INDEX Logo


Zertifikat Logo

Ons gevarieerde dienstenaanbod omvat producten en oplossingen op het gebied van verdampings-, droog- en filtertechnologie. Naast beproefde sproeidroogprocessen ondersteunen we ook nieuwe technologieën zoals het PCD-proces (Pulse Combustion Drying). Bij het PCD-proces wordt het product gedroogd door pulserende verbrandingswarmte met het hoogste rendement en de hoogste kwaliteit. PCD biedt dus aanzienlijke kosten-, prestatie- en kwaliteitsvoordelen, evenals een uitbreiding van het productassortiment in de droogbranche.

De installaties van Lübbers worden turnkey of modulair in componenten geleverd. Zo bepaalt de klant, of hij het zelf installeert of het door vakbekwame medewerkers van Lübbers gebruiksklaar geleverd krijgt.

Onze installaties worden met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en bescherming van het milieu vervaardigd volgens de strengste eisen van de regelgevende instanties over de hele wereld. Als lid van de European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) en de IND EX Intercontinental Association of Experts for Industrial Explosion Protection e. V. , zijn we gebonden aan voortdurende ontwikkeling van onze kwaliteits- en veiligheidsnormen. Wij staan garant voor geavanceerde hygiënische techniek en veiligheidsontwerpen en de toepassing ervan in onze apparatuur.
Ons bedrijf is gecertificeerd volgens
DIN EN ISO 3834-2. Dit is de meest uitgebreide certificering van het kwaliteitsborgingssysteem voor het smeltlassen van metalen.

  • Afzonderlijke componenten
  • Complete installaties (proceslijnen)
  • Modernisering van bestaande installaties (Vernieuwingen / Upgrades)
  • Montage en inbedrijfstelling
  • Uitgebreide technische ondersteuning
  • Procesoptimalisatie